O forumu

Općenite informacije o korištenju foruma - procitajte pravila, preporuke i odgovore na često postavljana pitanja.

O forumu

PostPostao/la Renata Šimunko » 12. 6. 2008. 14:44

Forum Portala za škole namijenjen je razmjeni informacija i mišljenja te tematskoj komunikaciji između učenika, nastavnika i zaposlenika hrvatskih škola. Teme su podijeljene u kategorije koje čine forume, a svrstane su u podforume. Svaki forum i podforum obrađuje određeno područje i u njemu se raspravlja o temama iz tog područja. Korisnicima je omogućeno otvaranje novih tema kao i odgovaranje na poruke drugih korisnika u postojećim temama.

Sudjelovanje u forumu omogućeno je samo ulogiranim korisnicima. U forum se ulogirava putem elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EDU.hr. Svi učenici, nastavnici i zaposlenici škola koje su ustanove članice CARNeta imaju pravo na elektronički identitet u sklopu Hosting usluge za srednje i osnovne škole. Više o ostvarivanju ovih usluga i dobivanju elektroničkog identiteta moguće je pročitati na https://helpdesk.carnet.hr/Kategorija:HUSO.

Kako bi komunikacija na forumu bila ugodna i nesmetana, molimo sve korisnike da se pridržavaju pravila ponašanja na forumu.
Renata Simunko
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet
Portal za škole, http://www.skole.hr
Renata Šimunko
 
Postovi: 18
Pridružen/a: 28. 5. 2008. 14:40

Natrag na Pravila i preporuke za korištenje foruma

Online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

cron